Een tuinhuis, veranda of overkapping in uw tuin?

Het ontwikkelen, bouwen en plaatsen van tuinhuizen, overkappingen en buitenkamers biedt een geweldige manier om extra leefruimte en functionaliteit toe te voegen aan je buitenomgeving. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen, een ruimte om te werken of een gezellige plek om samen te komen met vrienden en familie, deze structuren bieden talloze mogelijkheden om van je tuin een veelzijdige en aantrekkelijke ruimte te maken.

Een persoonlijk plan
Bespreek het met de expert

Jacco Oskam – De nieuwe generatie

Een magnifiek tuinhuis

Een tuinhuis is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Het kan dienen als een privé-ontsnapping, een atelier, een speelruimte voor kinderen of zelfs als opslagruimte. Bij Oskam Werkhoven hebben we een ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van tuinhuizen in verschillende stijlen, van klassiek of landelijk tot modern. Wij zorgen voor een compleet plan op maat, waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke behoeften en smaak.

Het laten maken van een tuinhuis, overkapping of buitenkamer door een professional biedt garantie van kwaliteit en naleving van bouwvoorschriften.

Neem de tijd om ons uitgebreide portfolio te bekijken.

REVIEWS

Mooie woorden

Nu kunnen wij wel zeggen dat we goed werk leveren, maar…
wat vinden onze klanten?

Marijke Dekker
Lees verder
“Wat een verademing om met Gerrit Oskam van Oskam Werkhoven te praten. Een man met jarenlange ervaring en een berg vakkennis. Een nuchtere man ook, die gewoon met twee voeten in de klei staat. Hij neemt geen blad voor de mond en geeft eerlijk advies. Trots liet hij mij zijn bedrijf zien, dat hij met eigen handen heeft opgebouwd. Zijn hart ligt bij het bedrijf, bij zijn team en bij de klanten. Gewoon goed werken leveren, dat doet Oskam.”
Een familie uit MaarsbergenAlle vakmannen Oskam snappen het!
Lees verder
Denken mee in het ontwerp, komen afspraken na en werken netjes. Onze tuin is omgetoverd tot een droomtuin! Hartelijk dank!
Kinderopvang de Boerderij
Lees verder
Viavia zijn wij in contact gekomen met Gerrit en is onze buitenruimte geheel vernieuwd. Wat ik kan zeggen over het team van Gerrit is dat zij met hoog tempo en geheel naar onze tevredenheid een unieke ‘speel’ tuin hebben aangelegd. Zij pakken alles aan en geven zich geheel. Er wordt schoon, vriendelijk en nauwkeurig gewerkt. Gerrit en Jacco hebben actief meegedacht over materiaalkeuze om een buitenruimte te realiseren die niet alleen heel mooi is, maar ook bruikbaar is met alle weertype. Een professionele aanpak met snelle en korte communicatie. Wij zullen zeker vaker samenwerken!

Een degelijk gebouwde overkapping

Overkappingen zijn ideaal om het hele jaar door van je buitenruimte te genieten. Of het nu gaat om een terrasoverkapping, een pergola of een veranda, ze bieden bescherming tegen de elementen en creëren een aangename buitenomgeving. Overkappingen kunnen worden gebruikt om een buitenkeuken te creëren, een eethoek in te richten of gewoon een comfortabele plek te bieden om te ontspannen. Ze kunnen worden uitgevoerd met sfeervolle verlichting, verwarming en zelfs zonwering om te voldoen aan jouw behoeften en voorkeuren.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met de ervaren vakmannen van Oskam Werkhoven, is het uitgebreide advies dat je ontvangt. Wij snappen jouw wensen begrijpen en helpen je bij het ontwerpen van overkapping die perfect aansluit bij jouw behoeften en de stijl van je tuin. Wij komen met creatieve ideeën, praktische oplossingen en hebben de technische kennis in huis om het beste resultaat te halen binnen jouw budget.

Welke details zijn belangrijk bij een overkapping?

FSC gecertificeerd hout • Fundering • Dakbedekking • Hemelwaterafvoer • Draagbalken
Kozijnen • Klimplanten • Dorpel • Verlichting • Isolatie