Ervaren, vakkundig en flexibel

Boerenzoon Gerrit Oskam uit Werkhoven besluit op 1 oktober 1994 voor zichzelf te beginnen als loonwerker. Al snel groeit Oskam Werkhoven uit tot een succesvol VCA-gecertificeerd bedrijf.. Het geheim? Het ervaren, vakkundige en flexibele team, echte strijders, weet van aanpakken en staat met beide voeten in de klei.

Om dit team met hardwerkende mensen goed aan te sturen en ze actief en gemotiveerd te houden, is Jacco Oskam mede-eigenaar geworden. Ondertussen wordt zoon Daan klaargestoomd om straks het stokje over te kunnen nemen. Prachtig toch!

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw droomtuin werkelijkheid kunnen maken.

Ervaren, vakkundig en flexibel

Met stages en werk/leertrajecten biedt het bedrijf ook jongeren de kans om het vak in de praktijk te leren. Vooral met Yuverta mbo uit Houten en SOMA College uit Harderwijk wordt nauw samengewerkt.

Het team is dag en nacht bereikbaar, staat altijd voor de klanten klaar, denkt mee en is flexibel. Geen moeite is te veel.

De toekomst ziet er zonnig uit: neef Jacco en zoon Daan staan te trappelen om op termijn met hetzelfde  enthousiasme het bedrijf over te nemen, met Gerrit in een adviserende rol.

HET TEAM

Werkhovense kracht

Een bedrijf vol jarenlange ervaring en creativiteit en een nieuwe ambitieuze generatie. Een perfecte combinatie!

"Niets geeft me meer voldoening dan het complete plaatje te realiseren. Dit is waar mijn passie ligt: het transformeren van een kale buitenruimte tot een prachtige tuin."

- DAAN OSKAM -

“Mij is geleerd: ‘Al doende leert men, zolang je maar leert van je fouten.' Met deze instelling zijn we blijven groeien en hebben we projecten opgepakt waar we als team enorm trots op zijn."

- JACCO OSKAM -

Oskam Werkhoven is VCA Gecertificeerd

REVIEWS

Mooie woorden

Nu kunnen wij wel zeggen dat we goed werk leveren, maar…
wat vinden onze klanten?

Marijke Dekker
Lees verder
“Wat een verademing om met Gerrit Oskam van Oskam Werkhoven te praten. Een man met jarenlange ervaring en een berg vakkennis. Een nuchtere man ook, die gewoon met twee voeten in de klei staat. Hij neemt geen blad voor de mond en geeft eerlijk advies. Trots liet hij mij zijn bedrijf zien, dat hij met eigen handen heeft opgebouwd. Zijn hart ligt bij het bedrijf, bij zijn team en bij de klanten. Gewoon goed werken leveren, dat doet Oskam.”
Een familie uit MaarsbergenAlle vakmannen Oskam snappen het!
Lees verder
Denken mee in het ontwerp, komen afspraken na en werken netjes. Onze tuin is omgetoverd tot een droomtuin! Hartelijk dank!
Kinderopvang de Boerderij
Lees verder
Viavia zijn wij in contact gekomen met Gerrit en is onze buitenruimte geheel vernieuwd. Wat ik kan zeggen over het team van Gerrit is dat zij met hoog tempo en geheel naar onze tevredenheid een unieke ‘speel’ tuin hebben aangelegd. Zij pakken alles aan en geven zich geheel. Er wordt schoon, vriendelijk en nauwkeurig gewerkt. Gerrit en Jacco hebben actief meegedacht over materiaalkeuze om een buitenruimte te realiseren die niet alleen heel mooi is, maar ook bruikbaar is met alle weertype. Een professionele aanpak met snelle en korte communicatie. Wij zullen zeker vaker samenwerken!