Ervaren, vakkundig en flexibel

Boerenzoon Gerrit Oskam uit Werkhoven besluit op 1 oktober 1994 voor zichzelf te beginnen als loonwerker. Al snel groeit Oskam Werkhoven uit tot een succesvol bedrijf met tien werknemers. Het geheim? Het ervaren, vakkundige en flexibele team, echte strijders, weet van aanpakken en staat met beide voeten in de klei.

Om dit team met hardwerkende mensen goed aan te sturen en ze actief en gemotiveerd te houden, is Jacco Oskam mede-eigenaar geworden. Ondertussen wordt zoon Daan klaargestoomd om straks het stokje over te kunnen nemen. Prachtig toch!

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw droomtuin werkelijkheid kunnen maken.

Ervaren, vakkundig en flexibel

Met stages en werk/leertrajecten biedt het bedrijf ook jongeren de kans om het vak in de praktijk te leren. Vooral met Yuverta mbo uit Houten en Landstede mbo uit Harderwijk wordt nauw
samengewerkt.

Het team is dag en nacht bereikbaar, staat altijd voor de klanten klaar, denkt mee en is flexibel. Geen moeite is te veel.

De toekomst ziet er zonnig uit: neef Jacco en zoon Daan staan te trappelen om op termijn met hetzelfdeĀ  enthousiasme het bedrijf over te nemen, met Gerrit in een adviserende rol.

HET TEAM

Werkhovense kracht

Een bedrijf vol jarenlange ervaring en creativiteit en een nieuwe ambitieuze generatie. Een perfecte combinatie!

Hier een mooie quote van twee regels

- DAAN OSKAM -

Hier een mooie quote van twee regels

- JACCO OSKAM -