Een gezinstuin: praktisch ingericht en gezellig samenleven

Het aanleggen van een gezinstuin die zowel kindvriendelijk als aantrekkelijk is voor volwassenen is een uitdaging, maar de beloning is de moeite waard. Of het nu gaat om spelen, ontspannen of samen eten, deze tuin biedt voor elk wat wils en brengt het gezin bij elkaar in een prachtige buitenomgeving.

Een persoonlijk plan
Bespreek het met de expert

Daan Oskam – De nieuwe generatie

De kenmerken van een gezinstuin

Deze tuin biedt een veilige en speelse omgeving voor de kinderen, terwijl er ook ruimte is voor volwassenen om te ontspannen en te genieten van de rust en gezelligheid van de buitenlucht.

Een ruim grasveld met zacht kunstgras biedt volop speelruimte waar de kinderen vrij kunnen rennen, spelen en plezier kunnen maken. Het toevoegen van uitdagende speeltoestellen zoals schommels, een glijbaan of een klimrek zal de verbeelding van kinderen prikkelen en hun actieve spel stimuleren. Veiligheid blijft uiteraard een prioriteit. Wij zorgen voor een omheining rondom, die past in het ontwerp.

Een gezellig terras met comfortabele tuinmeubelen biedt de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van een goed boek of gewoon quality time door te brengen met het gezin. Schaduwrijke plekken met parasols of pergola zorgen voor bescherming tegen de zon op warme dagen. En laten we de culinaire genoegens niet vergeten! Een vuurhaard of een speciale barbecueplaats voegt een flinke vleug gezelligheid toe aan je tuin!

Wat komt u tegen in een gezinstuin?

Onderhoudsarme beplanting • Grasveld • Trampoline • Goed afsluitbaar hekwerk
Strak straatwerk • Speeltoestel met schommel • Buiten eettafel