Ons werk is onze passie

Of je nu op zoek bent naar een uniek ontwerp voor de buitenruimte van een landelijk gelegen hoeve of een praktisch concept voor je achtertuin in een drukke woonwijk, bij Oskam Hoveniers staan we klaar om je te helpen.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw droomtuin werkelijkheid kunnen maken, waarbij we compleet out of the box denken en werken met natuurlijke materialen en beplanting, duurzame oplossingen en een nette en veilige afwerking. We komen graag eens vrijblijvend bij je langs. Of kom gezellig bij ons langs. We vertellen je graag over alle mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Contact

Bezoekadres:
Oskam Werkhoven
Defensieweg 2
3984 LR Odijk

0343 – 552122
06-53903429

Postadres:
Beverweertseweg 22
3985 RD Werkhoven

info@oskamwerkhoven.nl

Ben je toe aan iets nieuws in je tuin?
Of wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.
Wij denken graag mee.

REVIEWS

Mooie woorden

Nu kunnen wij wel zeggen dat we goed werk leveren, maar…
wat vinden onze klanten?

Marijke Dekker
Lees verder
“Wat een verademing om met Gerrit Oskam van Oskam Werkhoven te praten. Een man met jarenlange ervaring en een berg vakkennis. Een nuchtere man ook, die gewoon met twee voeten in de klei staat. Hij neemt geen blad voor de mond en geeft eerlijk advies. Trots liet hij mij zijn bedrijf zien, dat hij met eigen handen heeft opgebouwd. Zijn hart ligt bij het bedrijf, bij zijn team en bij de klanten. Gewoon goed werken leveren, dat doet Oskam.”
Een familie uit MaarsbergenAlle vakmannen Oskam snappen het!
Lees verder
Denken mee in het ontwerp, komen afspraken na en werken netjes. Onze tuin is omgetoverd tot een droomtuin! Hartelijk dank!
Kinderopvang de Boerderij
Lees verder
Viavia zijn wij in contact gekomen met Gerrit en is onze buitenruimte geheel vernieuwd. Wat ik kan zeggen over het team van Gerrit is dat zij met hoog tempo en geheel naar onze tevredenheid een unieke ‘speel’ tuin hebben aangelegd. Zij pakken alles aan en geven zich geheel. Er wordt schoon, vriendelijk en nauwkeurig gewerkt. Gerrit en Jacco hebben actief meegedacht over materiaalkeuze om een buitenruimte te realiseren die niet alleen heel mooi is, maar ook bruikbaar is met alle weertype. Een professionele aanpak met snelle en korte communicatie. Wij zullen zeker vaker samenwerken!